Zakelijk


Aan de slag....

Naast het restaurant is het pand van Smaak en Vermaak ook zeer geschikt voor allerlei bijeenkomsten. Zo is de ruimte uitermate geschikt voor vergaderingen, zakelijke lunches/diners of netwerkbijeenkomsten. De gezellige huiskamersfeer van het pand zorgt voor een omgeving waarin op een informele wijze prettig gewerkt kan worden.

Lees hieronder wat wij onder andere aanbieden op het gebied van zakelijk dineren.

Private Dining

De optie private dining is zeker voor zakelijke diners een fijne uitkomst. Het gehele restaurant is dan gereserveerd voor uw gezelschap. Zo kunt u ongestoord met uw eigen gezelschap genieten van een culinaire avond. Een ideale setting om een project feestelijk af te sluiten, een jubilaris in het zonnetje te zetten, afscheid te nemen van een gewaardeerde collega’s of om gewoon eens met elkaar informeel te genieten.

Walking Dinner

De walking dinner is een uitstekende manier om de zakelijke gesprekken onder het genot van een luxe hapje voort te zetten. Doordat u geen vaste tafelschikking heeft en u vrij rond kunt lopen, is het een uitermate geschikte manier om te kunnen netwerken in een informele, culinaire setting. Het is dus eigenlijk een ‘netwerkborrel deluxe’.

Lunch

Ondanks het feit dat in de termen hiervoor het woord ‘dineren’ verwerkt zit, zijn deze opties niet alleen tijdens avonduren beschikbaar. Als u liever tijdens werktijden bij ons in een afgesloten setting wilt komen eten, is dit ook mogelijk! Wilt u indruk maken op een zakenpartner of met het eigen team er even tussenuit? Wij verzorgen een luxe lunch bestaande uit meerdere gangen, zodat iedereen even uit de werksferen raakt en nieuwe motivatie opdoet.

Vergadering

Ons pand is ook te reserveren als u eens op een nieuwe locatie wilt vergaderen. Een nieuwe omgeving wil nog wel eens voor frisse ideeën zorgen, het gezegde luidt niet voor niets:
‘Verandering van spijs doet eten’. Het restaurant is volledig voor uw team beschikbaar en wij leveren zo af en toe de gewenste versnaperingen tussendoor. Klinkt als een goed plan!

Offerte Aanvraag

Interesse om de zakelijke gesprekken eens van een culinair randje te voorzien? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of vul onderstaand formulier in voor direct een offerte!

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ