Catering op locatie


Verrijk uw evenement.

Naast onze culinaire avonden bij ons in de Dorpsstraat, is er ook de mogelijkheid om Smaak &Vermaak naar u toe te halen. Ontdek onze mogelijkheden, waarbij wij met enthousiasme uitwijken naar uw locatie voor zittende diners, walking dinners, BBQ-feesten of feestavonden. Stel de avond naar uw wens samen en wij komen die bij u op locatie verzorgen. Of het nu in een woning, kantoorpand, of op een schilderachtig grasveld is, alles is mogelijk!

Van compleet buffet tot schalen verfijnd fingerfood

Catering door Smaak & Vermaak

Trots op onze flexibiliteit, denken we enthousiast met u mee. De opties voor onze catering zijn veelzijdig. Geen behoefte aan een luxe zittend diner of walking dinner? Wellicht zijn onze opties tot een geheel verzorgd buffet een mooie uitkomst voor uw bijeenkomst. Ook hier kunnen wij in overleg (bijna) alles bieden wat u wilt: ontbijt, lunch of diner is mogelijk. Ook over de invulling van het buffet kunnen we natuurlijk overleggen. Van luxe gerechten in buffetvorm tot een ‘simpele’ BBQ met salades en brood; bij Smaak & Vermaak denken wij graag met u mee over de gewenste invulling.

Combineer het sociale met het culinaire

Walking dinner op locatie

Bij Smaak & Vermaak streven we actief naar unieke ervaringen door op maat gemaakte menu-opties te bieden. Eén van deze unieke ervaringen is het ‘walking dinner”. Een walking dinner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl zij genieten van de geserveerde gerechten en het gezelschap. Deze manier van dineren is een stuk informeler dan wanneer u aan tafel dineert. Het idee van walking dinner is dat de nadruk op sociale contacten ligt en dat het eten in kleine porties wordt uitgeserveerd. Luxe, kleine gerechten die we naar wens maken en in vier, vijf, zes of zeven gangen gedurende de bijeenkomst serveren. Een uitermate geschikte manier om bij u op locatie grote groepen mensen van een culinaire avond te voorzien.

Uw eigen omgeving als Restaurant

Dineren in stijl

Wilt u graag culinair genieten in een eigen, vertrouwde omgeving zonde zelf aan de slag te moeten? Ervaar een exclusief diner op uw locatie, georganiseerd door Smaak & Vermaak. Wij creëren onvergetelijke culinaire belevenissen met zorgvuldig samengestelde, op maat gemaakte menu’s voor een “private dining” bij u ‘thuis’. Ons ervaren team regelt vakkundig alle details van de aankleding tot de bediening, Wij passen ons met plezier aan uw specifieke wensen aan, of het nu gaat om dieetrestricties, thema's of speciale verzoeken.

Wij ondersteunen uw evenement waar nodig.

Smaak & Vermaak als partner

Bent u op zoek naar een vaste cateringpartner voor uw evenementen? Daar kunnen wij u in bijstaan. Smaak & Vermaak biedt veelzijdige cateringservices aan voor evenementen en partners. Onze flexibiliteit en veelzijdige menu's passen perfect bij uw specifieke behoeften. Of het nu om zakelijke bijeenkomsten, jubilea of bruiloften gaat, wij leveren altijd hoogwaardige service en aanpasbare diensten. Smaak & Vermaak brengt de culinaire magie naar elke gewenste plek. Kies bewust voor een onvergetelijke ervaring met Smaak & Vermaak Catering, waar flexibiliteit, creativiteit en smaak harmonieus samenkomen.

Offerte aanvraag

Wij komen graag met u in contact om vrijblijvend een offerte samen te stellen. Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ