Naast onze reguliere restaurantavonden pakken wij ook regelmatig uit met speciale unieke events in ons restaurant in Zoetermeer. Denk hierbij aan themavonden rond wijnen uit een specifiek gebied; Winemaker Dinners waarbij de wijnmakers zelf uitleg komen geven over hub wijnen; dagen rondom specifieke seizoensproducten zoals asperges en wild en nog veel meer. Op deze pagina vindt u de events die op dit moment al ingepland staan netjes in een overzicht bij elkaar gezet.
Geheel oktober
Verjaardagsmenu
Ons restaurant in de Dorpsstraat van Zoetermeer is ooit in het leven geroepen op 1 oktober 2015. Dit jaar vieren wij dus onze 9e verjaardag. Dit willen wij graag met u delen in de vorm van een kleine traktatie. In de maand oktober kost ons 4 gangenmenu op de woensdagen en donderdagen dat we geopend zijn als restaurant €49,99 in plaats van €55,-.
• 16 oktober
• 17 oktober
• 24 oktober
• 31 oktober
Vrijdag 1, Zaterdag 2 en Zondag 3 november
Jubileum Avonden
Zoals eerder vermeld op deze pagina is oktober de maand waarin wij verjaren. Om onze verjaardag te vieren hebben wij ook elk jaar een speciale ‘Jubileumavond’ waarop wij flink uitpakken. Dit jaar doen we dit als afsluiting van deze feestmaand in het eerste weekend van november. Ter ere van ons 9-jarig bestaan gaan wij op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november weer flink uitpakken. De beste gerechten van 9 jaar Smaak en Vermaak worden dan geserveerd in de vorm van een 6-gangenmenu. Het menu kost €90,- euro per persoon en bestaat uit:
• Broodje vooraf
• Amuses van de Chef
• 6-gangenmenu met het beste uit 9 jaar Smaak en Vermaak
• Keuze voor een “deluxe-wijnarrangement” met exclusieve wijnen
Donderdag 7 november
Nieuw Menu van de Chef - November
Bij Smaak & Vermaak serveren wij een 'menu van de chef' dat maandelijks wisselt. Het 'menu van de chef' bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. Het menu voor de maand november zal ingaan op donderdag 7 november.
Reserveer hierDonderdag 14 november
Winemaker diner - Portugal
Op donderdag 14 november mogen wij Sofia Pinheiro de Oliveira ontvangen in ons restaurant. Zij is mede-eigenaar van Vasco Wijnimport. Vasco Wijnimport is importeur van unieke Portugese wijnen en spijs. Portugal is een bijzonder wijnland. Maar ook een relatief onbekend wijnland. Portugal is sinds jaar en dag altijd een van de boeiendste wijnlanden geweest en gebleven. In Portugal groeien 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Ook vind je in Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. Sophia is zelf geboren tussen de wijngaarden en heeft veel familie werkzaam in de wijnbouw, dus ontdek samen met ons de prachtige Portugese wijnen uit verschillende wijnstreken op deze avond.
Het diner kost 85 euro per persoon en bestaat uit:
- Ontvangst tussen 18.00 en 18.30 met brood en amuse.
- 5-gangendiner.
- Bijpassende wijnen met uitleg van een bevlogen wijnimporteur.
Donderdag 28 november, Vrijdag 29 november
Wildavonden
Wildliefhebbers opgelet! Vorig jaar voor het eerst in het leven geroepen en wegens succes herhaald! Op donderdag 28 en vrijdag 29 november gaan wij een speciaal menu serveren volledig in het teken van het wildseizoen. Deze speciale wildavond kost €85,- per persoon en zal bestaan uit:
• Brood, roomboter en olijfolie vooraf.
• Amuses van de chef.
• 5 gangen volledig gevuld met wildgerechten.
• Keuze voor een “deluxe-wijnarrangement” met exclusieve wijnen
Donderdag 5 December
Nieuw Menu van de Chef - December
Bij Smaak & Vermaak serveren wij een 'menu van de chef' dat maandelijks wisselt. Het 'menu van de chef' bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. Het menu voor de maand november zal ingaan op donderdag 5 december.
Reserveer hierDinsdag 24 december, woensdag 25 december, donderdag 26 december
Kerst bij Smaak & Vermaak
De gezelligste tijd van het jaar wil je uiteraard op een gepaste manier vieren. Hoe kan dit nou beter dan met vrienden of familie een avond onbekommerd genieten? Op 24, 25 en 26 december serveren wij een volledig verzorgd culinair kerstdiner. Dit menu kost €125, per persoon en zal bestaan uit:
• broodje vooraf
• luxe amuses van de chef
• 6 gangenmenu
• Keuze voor een “deluxe-wijnarrangement” met exclusieve wijnen
• Een culinair avondje Smaak en Vermaak
Vrijdag 10 Januari
Nieuw Menu van de Chef - Januari
Bij Smaak & Vermaak serveren wij een 'menu van de chef' dat maandelijks wisselt. Het 'menu van de chef' bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. Het eerste menu van het nieuwe jaar 2025 zal ingaan op vrijdag 10 januari.
Reserveer hier