Menu


Bij Smaak & Vermaak serveren wij een 'menu van de chef' dat maandelijks wisselt. Het 'menu van de chef' is een menu dat bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. Uiteraard te allen tijde passievol bereid met verse seizoensproducten. Met interactie tussen gast, eten, wijn en personeel blijven wij streven naar het bezorgen van een onvergetelijke belevenis voor u en uw tafelgenoten. Uiteraard wordt er rekening gehouden met allergieën of dieetwensen. Wij stellen het zeer op prijs als deze van tevoren worden vermeld, zodat wij u de volle ervaring kunnen aanbieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld altijd een geheel vegetarisch of veganistich menu beschikbaar en kunnen wij voor allergieën en intoleranties ook altijd onze menu’s aanpassen als dit van tevoren bij ons bekend is.

Ons Wijnarrangement

Geniet van de smaakbeleving

Het ‘menu van de chef’ wordt ook elke maand gepaard met een bijpassend wijnarrangement. Met verrassende wijn-spijs-combinaties tillen wij de smaakbelevenis naar een hoger niveau. De glazen wijn zijn ook beschikbaar in een ‘BOB-formaat’. Dit zijn ongeveer halve glazen wijn per gerecht.

Reserveer hier uw tafel

Alcoholvrij Arrangement

Geniet geheel alcoholvrij

Naast een wijnarrangement is er ook de mogelijkheid om het menu te laten begeleiden door een alcoholvrij arrangement. Dit bestaat uit alcoholvrije cocktails die qua smaak mooi samengaan met de gerechten. Geïnspireerd door en in samenwerking met 'London Essence' creëren wij elke maand nieuwe mocktails. Zo proberen wij de culinaire belevenis compleet te maken, ook voor gasten die de alcohol liever links laten staan.

Reserveer hier uw tafel

Drie gangen doordeweeks

Geniet van doordeweeks dineren

Wij snappen dat het doordeweeks niet voor iedereen gegeven is om uitvoerig te komen tafelen. Vermoeid van een werkdag en/of met een wekker die de volgende ochtend vroeg gaat, is het soms wat fijner om minder lang te tafelen.

Hierdoor hebben wij besloten om op woensdag een donderdag ook de optie te bieden om 3 gangen te komen dineren bij ons in plaats van de tot nu toe gebruikelijke 4 gangen. Zo kunt u nog steeds genieten van wat Smaak en Vermaak te bieden heeft, alleen dan bent u net iets eerder thuis.

De prijs van het 3-gangenmenu zal €45,- bedragen en is alleen op voorhand te reserveren via onderstaande button of ons speciale reserverings 'ticket' om 'voedselverspilling te voorkomen.

Reserveer hier