
Mijn verhaal
Dit ben ik
Hallo. Mijn naam is Sander Beentjes en ik run al meer dan 10 jaar Smaak & Vermaak. Ooit is dit bedrijf gestart als een bedrijf voor catering op locatie en tussen oktober 2015 tot oktober 2025 was er naast het cateringbedrijf ook een restaurant in de Dorpsstraat. Sinds oktober 2025 ben ik dus weer terug op het gebied waar het ooit begonnen is! Ik ben ooit begonnen als kok, daar heb ik ook de opleiding voor gedaan. Na ervaring opgedaan te hebben bij onder andere Hoeve Kromwijk uit Zoetermeer en restaurant van der Dussen in Delft, ben ik meer dan 10 jaar geleden begonnen met mijn eigen bedrijf: Smaak & Vermaak. In het begin runde ik dit bedrijf samen met een compagnon, maar vanaf 2019 is het bedrijf volledig van mijzelf. De kwaliteit en ervaring van het restaurant heb ik al die jaren vertaald naar de catering op locatie. Dat zal ik uiteraard blijven doen. Bij Smaak & Vermaak draait alles om genieten. Of het nu gaat om een intiem diner, een bruisend bedrijfsfeest of een sfeervol evenement: wij zorgen voor de perfecte smaakbeleving én een vleugje vermaak met persoonlijke touch.

Over Ons
Het verhaal achter Smaak & Vermaak
Vanaf 1 oktober 2025 werkt Smaak & Vermaak vanuit het Bouwhuis in Rokkeveen, Zoetermeer. Smaak & Vermaak bestaat echter al veel langer. Sinds 2014 verzorgt Smaak & Vermaak al catering op locatie. Tussen oktober 2015 en oktober 2025 ging dit samen met het gelijknamige restaurant in de Dorpsstraat van Zoetermeer. Tegenwoordig is alles dus gericht op feestelijke avonden op locatie. Hierin nemen wij natuurlijk wel onze expertise en (een deel van) onze visie mee. Onze avonden zijn te allen tijde passievol bereid met verse seizoensproducten. Met interactie tussen gast, eten, wijn en personeel blijven wij streven naar het bezorgen van een onvergetelijke belevenis voor u en uw tafelgenoten. Wij pinnen ons bij het bedenken van de menu’s niet vast aan één soort keuken, wij laten ons inspireren door alle stijlen van over de hele wereld.

Onze Keuken
Vanuit het Bouwhuis
De keuken van Smaak & Vermaak is gevestigd in het schitterende Bouwhuis. Van deze unieke locatie met prachtig uitzicht over Zoetermeer willen wij uiteraard graag gebruik maken. Zo zal Smaak & Vermaak een aantal keer per jaar op deze locatie een pop-up restaurant zijn. Deze avonden zullen gericht zijn op speciale seizoensgebonden producten of feesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aspergediner, een avond volledig gericht op het wildseizoen of bijvoorbeeld een feestelijke haringparty. Deze avonden zullen zodra zij bekend zijn uiteraard op de site verschijnen. Zelf een idee om met ons een pop-up avond te organiseren? Neem even contact met ons op!