Naast onze reguliere restaurantavonden pakken wij ook regelmatig uit met speciale unieke events in ons restaurant in Zoetermeer. Denk hierbij aan themavonden rond wijnen uit een specifiek gebied; Winemaker Dinners waarbij de wijnmakers zelf uitleg komen geven over hub wijnen; dagen rondom specifieke seizoensproducten zoals asperges en wild en nog veel meer. Op deze pagina vindt u de events die op dit moment al ingepland staan netjes in een overzicht bij elkaar gezet.

Dinsdag 1 April
Winemaker Dinner - Domaine de Marotte
Op dinsdag 1 april (nee, geen grap!) mogen wij Daan en Elvire van Dijkman ontvangen in ons restaurant. Dit zijn de eigenaren van de wijngaard Domaine de Marotte en samen gaan wij deze avond een Winemaker Dinner organiseren.
Domaine de Marotte ligt aan de voet van de Mont Ventoux. Tussen de wijngaarden staat een verstevigde kloosterboerderij – een zogenaamde Mas – die stamt uit het eind van de 16e eeuw. Vroeger werd er voornamelijk groente en fruit verbouwd rondom de Mas. En aan het eind van de 19e eeuw vond men er ook veel truffels. Maar helaas zijn de truffeleiken in de loop der jaren bijna allemaal gerooid.
Sinds 1998 wordt het domein gerund door Daan en Elvire en zij produceren daar nu al jarenlang schitterend, biologische wijnen. Benieuwd naar het verhaal en de wijnen? Reserveer dan snel!
Het diner kost 85 euro per persoon en bestaat uit:
- Ontvangst tussen 18.00 en 18.30 met brood en amuse.
- 5-gangendiner.
- Bijpassende wijnen met uitleg van Nederlandse wijnmakers aan de voet van de Mont Ventoux.

Vrijdag 4 April
Nieuw Menu van de Chef - April
Bij Smaak & Vermaak serveren wij een 'menu van de chef' dat maandelijks wisselt. Het 'menu van de chef' bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. Na de februari en maart maand pakken wij ons principe weer op om iedere eerste week van de maand ons nieuwe menu te serveren. Het menu van de maand april zal dan ook weer traditie getrouw ingaan op de eerste donderdag van de maand, namelijk 4 april.
Reserveer hier