Events


Naast onze reguliere restaurantavonden pakken wij ook regelmatig uit met speciale unieke events in ons restaurant in Zoetermeer. Denk hierbij aan themavonden rond wijnen uit een specifiek gebied; Winemaker Dinners waarbij de wijnmakers zelf uitleg komen geven over hub wijnen; dagen rondom specifieke seizoensproducten zoals asperges en wild en nog veel meer. Op deze pagina vindt u de events die op dit moment al ingepland staan netjes in een overzicht bij elkaar gezet.

Donderdag 1 Mei

Nieuw Menu van de Chef

Bij Smaak & Vermaak serveren wij een 'menu van de chef' dat maandelijks wisselt. Het 'menu van de chef' bestaat uit 4 gangen en is uit te breiden naar 5 of 6 gangen. Het menu van de maand april zal dan ook weer traditie getrouw ingaan op de eerste donderdag van de maand, namelijk 1 mei.

Reserveer hier

Zaterdag 24 Mei

Pop-Up Asperge Event in het BOUWHUIS

Zoals eerder gecommuniceerd, hebben wij vanaf oktober geen vaste locatie meer. Dit geeft echter ook wat ruimte voor wat nieuwe uitdagingen en die gaan wij graag aan. Zo zal Smaak & Vermaak in de toekomst waarschijnlijk een aantal keer per jaar een pop-up restaurant worden met speciale thema-avonden. Binnenkort gaan wij de eerste “try-out” houden voor deze nieuwe evenementen. Dit evenement zal volledig in het teken staan van “Het Witte goud”; de asperge!

Smaak & Vermaak en Het Bouwhuis slaan de handen ineen. Op de bovenste verdieping van Het Bouwhuis in Rokkeveen wordt er op 24 mei een evenement volledig in het teken van de asperges georganiseerd. U kunt deze avond, met op de achtergrond een prachtig uitzicht over Zoetermeer, genieten van een schitterende, culinaire avond. De avond kost €70,- per persoon en zal bestaan uit:
• Broodje vooraf
• Amuse van de chef
• 4-gangenmenu in het teken van “Het Witte Goud”
• Koffie, thee en tafelwater inbegrepen

Let op, dit event vind plaats in het BOUWHUIS. Locatie: Zilverstraat 69 | 2718 RP | Zoetermeer

Reserveer hier